Sempozyumun konu başlıkları ;
- Su ürünleri yetiştiriciliği
- Balık avlama ve işleme teknolojisi
- Biyoteknoloji ve genetik
- Su ürünleri, insan beslenmesi ve su sağlığı yönetimi
- Kültür balıkçılığı ve kırsal kalkınma
- Kültür balıkçılığı ve balıkçılığın çevresel etkileri
- Balık fizyolojisi ve biyolojisi
- Su ürünleri ve iklim değişikliği
- Balıkçılık yönetimi, politika ve yönetişim
- Su ürünleri yetiştiriciliğinde sürdürülebilirlik
- Bitkisel su ürünleri yetiştiriciliği
- Limnoloji, oşinografi ve deniz biyolojisi
- Süs balıklarının yetiştiriciliği
- Su ürünleri mühendisliği
- Akuatik besleme ve yem teknolojisi
- Su kaynakları, Çevre yönetimi ve su kirliliği
- Su ürünleri ve balıkçılık ekonomisi
- Kültür balıkçılığında yeni sistemler
- Balık hastalıkları
- Nanometaryaller ve nanoteknoloji
....
…..