Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi

Anadolu'nun zirvesi Erzurum'da buluşalım

Tam metin sunumlarınızı susemp2021@atauni.edu.tr adresine 30Kasım 2021 mesai bitimine kadar gönderebilirsiniz.

Tam-Metin-Bildiri-Hazırlama-Rehberi-ve-Şablonu

*Sempozyumda sunulacak bildiriler hakem kurulunun kabul onayına (peer review-akran/yargıcı değerlendirmesi, blind review-gizli değerlendirme) göre belirlenecektir.Makale kabulü hakem değerlendirmesinden geçtikten sonra yapılacaktır.

*Bir araştırmacı en fazla 2 adet sunum (poster, bildiri) ile sorumlu yazar olarak başvurabilir.

ÖZET/ POSTER GÖNDERİSİ

ÖZET YAZIM KURALLARI

1- Özetiniz en az 200 en çok 400 kelime olmalıdır

2- En az 3-5 anahtar kelime olmalıdır

3- Times New Roman 12 punto, 1.25 satır aralığı ile yazılmalıdır

4- Ünvan, Yazar adı soyadı, kurum ve email adresleri, ORCID başlığın altına yazılmalıdır

5- İngilizce özet şartı bulunmamaktadır

Özetinizi en geç 10 Kasım 2021 tarihine kadar doc/word formatında susemp2021@atauni.edu.tr

adresine göndermeniz gerekmektedir.

DİKKAT

Bildiri özet ve tam metinlerinizi gönderirken lütfen ORCID numaranızı ekleyiniz

POSTER YAZIM KURALLARI

• 70 cm en x 90 cm boy boyutlarında, dik olarak ve en az 1 metre uzaklıktan okunabilecek şekilde hazırlanmalıdır.

• Üst, alt, sol ve sağ kenarlarda 2,5 cm boşluk bırakılmalıdır.

• Poster Adı “Times New Roman” karakterinde, 36 punto ve koyu yazılmalıdır.

• Yazar Ad(lar)ı “Times New Roman” karakterinde 24 punto ve koyu yazılmalıdır.

• Yazar adres(ler)i “Times New Roman” karakterinde 16 punto yazılmalıdır.

• Metin başlıkları “Times New Roman” karakterinde 20 punto ve koyu yazılmalıdır.

• Metin “Times New Roman” Karakterinde 18 punto yazılmalıdır.

• Poster özeti gönderimi sırasında tablo veya figür kullanılamaz.

*Araştırmacıların/katılımcıların sunum türlerini (poster, bildiri) sempozyum gönderim panelinde bulunan “açıklamalar” kısmında belirtmeleri gerekmektedir.

*Kabul Yazısı Gönderim Tarihi: Bilim kurulunca kabul edilen bildiriler için Kabul Yazısı, en kısa sürede katılımcılara gönderilecektir.

Bildiriler katılımcıların talep etmeleri durumunda hakem değerlendirmelerinden geçtikten sonra isteyen katılımcılarımızın sunumları Trout Journal of Ataturk University isimli ulusal hakemli dergide tam metin olarak yayınlanacaktır.

KATILIMCILAR

ÖĞRENCİ

REFAKATÇİ

ERKEN KAYIT:   ₺

GEÇ KAYIT: ₺

Katılım Sertifikası

Sempozyum Materyali

Kahve Molaları

Öğle Yemekleri

Gala Yemeği

Sempozyum Tarihi:

15-16 Kasım 2021

Get in (SUSEMP 2021)
21-23 EYLÜL 2021

21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Saygıdeğer Katılımcılar,

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından 21-23 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak olmanın onuru ve heyecanı içerisindeyiz.

21-23 Eylül 2021

Erzurum, Türkiye